Video & Audio

De kracht van natuur bij stress & werkdruk

Deze video en audio kun je bekijken en luisteren als je nieuwsgierig bent naar hoe de natuur je kan helpen in drukke tijden. Als je veel voor een ander zorgt is het ook belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. De natuur kan je daarbij helpen. Deze video en audio zijn speciaal gemaakt voor de deelnemers aan de werkconferentie Werkplezier in de Zorg op 7 april. Mocht je liever live een begeleide natuurwandeling ervaren dun kun je je onder aan de pagina aanmelden voor een mindful stilte wandeling op vrijdag 22 april van 9.30 uur tot 11.30 uur. Locatie Lonnekerberg Enschede. 

Download hier het audiobestand

Innerlijke stilte, rust in je hoofd kun je beter beleven buiten in de natuur. Door stil te zijn tijdens je wandeling kun je scherper waarnemen en intenser genieten van je omgeving.

Tijdens een wandeling op 22 april waarvoor je je gratis kunt aanmelden als deelnemer van de werkconferentie ga ik je laten ervaren hoe fijn het is om al je zintuigen volledig aan te zetten. Bewust aanwezig zijn in je lichaam en in de omgeving zorgt voor aanwezig zijn in het moment. Even uit je hoofd. In de stilte ontstaat de inspiratie. De wandeling start om 9.30 uur en eindigt om 11.30 uur. We starten aan de Bergweg op de Lonnekerberg in Enschede.

Aanmelden stiltewandeling 22 april 2022

Pin It on Pinterest