1 op 1 LoopbaanCoaching

Op een andere manier met je loopbaanvragen aan de slag? Buiten in beweging kom je sneller tot de kern. Waar het echt over gaat. De natuur werkt daar op verschillende manieren aan mee. Kun jij ook wel wat meer loopbaangeluk en natuurlijke beweging gebruiken?

Resultaat

Een 1 op 1 wandelcoach traject met mij kan het volgende resultaat opleveren:

 • Je weet wat je sterke en minder sterke punten zijn en hoe daar mee om te gaan
 • Je hebt meer zelfvertrouwen in waar je voor staat en hebt lef om de volgende stap te zetten in je loopbaan
 • Je hebt meer inzicht in wat je nu belemmert om die volgende stap te zetten
 • Je hebt meer energie omdat je nu weet welk werk beter bij je past.

Loopbaanvragen

Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van vragen: 

   • Welk werk past er nu echt bij mij?
   • Ik zit niet lekker in mijn vel, hoe krijg ik weer meer energie van mijn werk?
   • Ik worstel met het maken van keuzes. Welke weg kan ik het beste in slaan?
   • Ik moet door ontslag op zoek naar een nieuwe baan, hoe pak ik dat aan?
   • Ik heb geen goede werk-privé balans, hoe zorg ik voor een betere balans

Werkwijze

In mijn coaching zet ik methodieken in die niet alleen je denken maar ook je voelen aanspreekt. Wandelcoaching brengt je sneller in een beleving. Anders dan in de meer traditionele coaching methodieken. Het brengt je sneller op wat je ‘van nature’ al weet. Dat is het uitgangspunt in al mijn coachingsessies. Ik geloof namelijk dat alle antwoorden en oplossingen al in jou zelf zitten.

Verschillende fasen

De loopbaanbegeleiding bestaat uit verschillende fasen. Naargelang je loopbaanvraag wordt er langer stilgestaan bij de ene of de andere fase.

Het loopbaanprogramma bestaat gemiddeld uit  5 wandelingen van cirka 2 uur om de 2 à 3 weken.

Tussen de wandelingen kun  je ook bezig met verwerkingsopdrachten die ik je na iedere wandeling toestuur. Houd er dus rekening mee dat je tijd vrij maakt voor dit traject. Het kan echt dingen in beweging zetten en ik hoor vaak van klanten dat het best vermoeiend kan zijn. Niet zozeer om het fysieke aspect van de coaching.

Tijdens een wandelcoach sessie lopen we namelijk niet echt veel kilometers. Meestal zo rond de 3 km, max 5 km. Je hoeft dus niet in een uitstekende fysieke conditie te zijn.  Je zult merken dat de tijd vliegt. Het is heerlijk om buiten te zijn. Het ontspant veel meer dan dat we tegenover elkaar aan een tafel zouden zitten.

Burn-out

Zit je in een burn-out dan is het belangrijk dat we eerst gaan werken aan het weer laten stromen van je energie voordat we aan de slag kunnen gaan met onderliggende oorzaken of loopbaanvragen. Dit kan de reden zijn dat er wat meer wandelingen nodig zijn. Kijk hier voor mijn stress- en burn-out programma Loop jezelf in balans

1 op 1 Programma Loopbaangeluk

     Op zoek naar werk waar je echt blij van wordt? Of wil je meer plezier in je huidige baan? Ervaar je weinig zingeving of groeimogelijkheden, veel stress of spanningen met collega’s of leidinggevenden, en misschien onzekerheid over je baan? Wil je jezelf beter leren kennen en werken aan de dingen die nog in onbalans zitten, je patronen herkennen, je talenten of je dromen ontdekken?

Vraag dan meer informatie aan over mijn 1 op 1  loopbaangeluk programma of een gratis kennismakingwandeling om direct mijn frisse aanpak te ontdekken.

Klanten over mij

Philia is niet in een hokje te plaatsen als coach. Ze beweegt veel meer met je mee dan een coach achter een bureau en spiegelt middels allerlei elementen in de natuur, wat super leerzaam, verhelderend, confronterend maar constructief en enorm ‘eye-opening’ werkt.

Philia stelt je op je gemak, wekt vertrouwen en zorgt ervoor dat je (weer) in contact komt met je gevoel. Ze heeft de gave om jezelf in te laten zien hoe je de stap zet naar werken met meer plezier en energie. Philia helpt en begeleidt mij om keuzes te maken vanuit gevoel, niet alleen vanuit verstand en dat in een prachtige natuurlijke omgeving.

Philia kan goed tot ‘the point’ komen. Ze kan het ook goed “laten gebeuren’’. Ze speelt in op wat er nu is. Daarbij is ze oprecht en betrouwbaar.

Philia laat je je eigen keuzes maken. Het is niet zo dat zij een bepaalde oplossing aandraagt of aangeeft wat goed is. Je komt zelf tot verrassende inzichten. Ik heb de wandelcoachsessies als heel bijzonder ervaren; je loopt door de natuur en je komt tot verrassende inzichten en staat ook letterlijk en figuurlijk stil. Wat ik anders veel te weinig doe.

TARIEVEN

Ik werk met wandelcoach trajecten op maat. Het eerste kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis.

Tarieven voor particulieren

 • Kennismakingsgesprek: gratis
 • Het 1 op 1 traject bestaat uit 5 wandelingen van 2 uur : 747,00 euro incl BTW
 • Extra vervolgwandelingen : 117 euro incl. BTW

Werkgevers zijn vaak bereid om eventuele kosten die je maakt in het kader van loopbaanvragen, stress en burnout preventie te vergoeden. Zij hebben er immers ook belang bij dat jij goed in je vel zit. Vraag ernaar bij je leidinggevende, P&O afdeling of Arbo dienst.

Mijn zakelijke tarief is 125 euro per uur exclusief BTW. Volg je het programma via jouw werkgever dan maak ik een offerte met zakelijke tarieven.

Praktisch

De coachwandelingen duren circa 2 uur en vinden plaats in natuur en parken in en rondom Enschede, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Delden of andere plaatsen op verzoek. Kijk hier voor de adressen. Mocht je geen eigen vervoer hebben dan spreken we af op een plek op fietsafstand voor jou of makkelijk per openbaar vervoer te bereiken.

 

In principe gaan de wandelcoachsessies buiten in de natuur door behalve als er een weeralarm is. Het is dus belangrijk om je goed te kleden en goede schoenen te dragen. Ook is het fijn om een flesje water mee te nemen en eventueel je te beschermen tegen muggen en teken. 

Aanmelden loopbaancoaching

Op dit formulier kun je je aanmelden voor loopbaancoaching. Ik plan als eerste een kennismakingwandeling in of een kennismaking via telefoon of videobellen. 

Ik meld mij aan voor een eerste kennismaking middels:

Ik meld mij aan als:

12 + 1 =

Wandelen is ……

de haast uit je hoofd halen en kijken wat er over blijft.

Buro Spijker is aangesloten bij:

Volg mij op social media:

Pin It on Pinterest