Mind-walk®

Je batterij weer opladen met Mind-walk® in een serie outdoor trainingen of tijdens een mind-walk® XL .

Mind-Walk® is ontspannen en bewust wandelen in de natuur en wordt gecombineerd met oefeningen die geïnspireerd zijn vanuit o.a. yoga, tai-chi & mindfulness. Deze oefeningen zijn onderdeel van een een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer. Het is een heerlijke manier om je vitaliteit te verbeteren en is geschikt voor alle conditie niveaus. Aan de hand van verschillende thema’s werk je aan je fysieke en mentale bewustwording.

Voor Mind-Walk® ga je naar buiten, de natuur in. Je ervaart de seizoenen van heel dicht bij. Lente, zomer, herfst en winter. Mind-Walk® trainingen geef ik het hele jaar door. Laat je niet weerhouden door weer, wind of zon, maar ervaar ze met al je zintuigen. Volgens een Zweeds gezegde bestaat er geen slecht weer, alleen slechte kleding!

Gun jezelf de tijd

 

Juist ook als je ervaart dat je het druk hebt en er eigenlijk “geen tijd” voor hebt. Mind-Walk® trainingen kunnen juist heel prettig zijn in periodes waarin er dingen spelen of veranderen in je leven. De onderwerpen die tijdens de trainingen  aan bod komen kunnen deze processen ondersteunen. Maar ook als je je helemaal fit voelt en je het lekker vindt om je in de natuur te ontspannen ben je van harte welkom.

Je gaat met een groep van maximaal 8 personen (In Covid tijd op gepaste afstand en met het maximaal aantal toegestane deelnemers) de natuur in onder begeleiding van mij, gecertificeerd mind-walk® trainer. Diverse oefeningen worden geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 1,5 uur waarna er als afsluiting gezamenlijk thee wordt gedronken.

Ik bied Mind-walk® aan op verschillende manieren.  In cursus vorm en in een los staande XL variant.

Official Mind-Walk trainer
Ik ben één van de trainers die is opgeleid, gecertificeerd en gelicensieerd door Mind-Walk®. Kijk voor meer informatie op www.mind-walk.nl

Mind-walk cursus®

4 weekse Mind-Walk® introductie, op vrijdag of zondagochtend van 9.00 uur – 10.30 uur

data:  vrijdag 10 september, 17 september, 24 september  en 1 oktober

zondag  12 september, 19  en 26 september, 3  oktober

kosten: 50 euro

4 weekse Mind-Walk® vervolg als je de  introductie al gevolgd hebt,  op donderdag van 19.15-20.45 uur (gaat niet door) kosten: 50 euro

De kracht van de cursusvorm zit hem onder andere in het vormen van een vertrouwde vaste groep en de wekelijkse herhaling en verdieping van de technieken.

Lijkt het je wat? Meld je dan aan voor de cursus en wandel jezelf naar balans. Je kunt na de introductie cursus je aanmelden voor het vervolg. Ook kun je bijvoorbeeld met een eigen samengesteld groepje een cursus volgen op een andere dag. Bv op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag.

XL Mind-walk®

4 keer per jaar in ieder seizoen organiseer ik een Mind-Walk® Xl wandeling die in het teken staat van de winter, voorjaar, zomer of herfst. Iedere keer op een andere prachtige plek in de natuur in en rondom Enschede.

data:  zondag 10 oktober 2021 en zondag 19 december 2021.
tijd: 9.30 uur tot 12.00 uur
startpunten: wandelnetwerk startpunt Lonnekerberg, Hof Espelo, Het Witteveen, Het Haagsche Bos.
kosten: 15 euro

Je kunt je per keer opgeven. Kijk ook in mijn agenda

Het is ook mogelijk om met een groep collega’s, vrienden, vriendinnen of familie een XL mind-walk® met een door jouw of mij gekozen thema door mij te laten verzorgen. Leuk als verjaardagscadeau, een afscheid of een andere bijzondere gelegenheid. Dit kan op een door jouw gekozen locatie. Kosten zijn in overleg, afhankelijk van aantal deelnemers, reisafstand en benodigde voorbereiding.

Zin om?

=

Lekker te wandelen?

=

Je fitter en energieker te voelen?

=

Heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur?

=

Je hoofd leeg lopen (minder stress te ervaren) waardoor je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt?

Meld je dan vandaag nog aan voor de outdoortraining & wandel jezelf naar balans ! Aansluitend gelegenheid tot thee drinken. Neem voor meer informatie of een proefles contact op. 

Aanmelden Mind-walk

Aanmelden voor:

5 + 11 =

Lonnekerberg, Enschede

Ledeboerpark, Enschede

Hof Espelo, Enschede

Buro Spijker is aangesloten bij:

Volg mij op social media:

Inschrijven voor mijn nieuwsbrief

Abonneer je op mijn nieuwsbrief zodat je geen waardevolle informatie mist rondom de activiteiten van burospijker.

Gelukt! Dank voor de inschrijving

Pin It on Pinterest