een hele dag aandacht voor de keuzes die jij wil maken in je loopbaan.


Buiten in de natuur ga jij ontdekken wat van nature bij jou past.


Gun jezelf een heerlijke dag waar je even afstand kunt nemen van je dagelijkse routine. Dit 1 daagse avontuur staat in het teken van onthaasten, ontspannen en ontdekken in een mooi natuur gebied in Twente of Salland.

Voor wie?

Dit eendaagse avontuur is voor jou alleen.  Een hele dag op pad met jouw loopbaanvraag met wandelcoach Philia Spijker van burospijker wandelcoaching.

Heb jij  twijfels over je werk, aarzelingen, gevoelens van ontevredenheid of de gedachte ís dit het nou? Wil je meer plezier in je werk, of wil je ander werk.

Sta je op het punt om een belangrijke keuze te maken maar twijfel je heel erg? Weet je eigenlijk wel wat je wil maar zet je op een of andere manier maar niet die volgende stap? Of ben jij dat thuiswerken ook zo zat en ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Herkenbaar?

Dan kan jij wel wat loopbaangeluk en natuurlijke beweging gebruiken!

 

Je weet dat er meer in zit maar alleen kom je er even niet uit.

Een hele dag in de natuur doorbrengen. In beweging zijn, alle zintuigen open. Een hele dag tijd voor jezelf nemen. Ontdekken waar jij nou echt blij van wordt. Jezelf weer opladen. Klinkt zalig toch?

Aan het eind van de dag…

 • Heb jij een scherper inzicht in jouw talenten.
 • Heb je helder waar je nu echt blij van wordt.
 • Weet  je wat jou nog tegenhoudt.
 • kun jij makkelijker die lastige keuze maken.
 • Ben je meer ontspannen en helemaal opgeladen met nieuwe energie.
 • Weet je wat jouw volgende loopbaanstap zal zijn.
 • Kun je met meer zelfvertrouwen die sollicitatie of het gesprek aangaan op je werk over jouw loopbaanwensen.
 • Heb je een resultaat waar je nog lang op terug kan vallen

Hoe het werkt

 • Jij brengt jouw vraag of thema in. Daar gaan we mee op pad.
 • Door de inzet van verschillende methodieken, oefeningen in de natuur ga je aan de slag met het vinden van jouw eigen antwoorden, vaak voorbij het denken.
 • Mindful wandelen, ontspanningsoefeningen en visualisaties zorgen ervoor dat je goed tot jezelf kan komen.
 • Tussendoor is er tijd om dingen voor jezelf uit te werken. 

 

 

Data & locatie

Er zijn verschillende data beschikbaar. Een doordeweekse dag is het allerfijnst. Dan is het vaak rustig in de natuur. Je neemt een dag vrij, echt voor jezelf. Een datum spreken we af in overleg. De maanden april tot en met oktober zijn het meest geschikt.

Er zijn verschillende locaties in Twente en Salland, Overijssel waar je uit kunt kiezen:

 • Het Lutterzand, dichtbij Oldenzaal
 • De Lemelerberg, gelegen tussen Zwolle en Almelo
 • De Holterberg, vlakbij Holten, tussen Deventer en Hengelo.

 

 

 

 

Het Lutterzand

Verreweg het meest gefotografeerd is de bekende bocht in de Dinkel aan de westkant van dit 750 ha grote en uiterst gevarieerde natuurgebied. De rivier stroomt slingerend door het gebied en zorgt hier en daar voor mooie zandstroken en spectaculaire afkalvingen.

De Lemelerberg

Een stuwwal met een hoogte van zestig meter staat in het Vechtdal en daarbuiten beter bekend als De Lemelerberg. De Lemelerberg is ontstaan in de voorlaatste ijstijd en wordt gekenmerkt door heide, loofbos en stuivende zandvlaktes. Bovenop de Lemelerberg ligt een grote zwerfkei, de dikke steen, die tijdens deze ijstijd is meegevoerd. 

De Holterberg

De Holterberg vormt de zuidelijke kant van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. De Holterberg is beroemd om de grote hoogteverschillen en mooie vergezichten. Dit natuurgebied omvat veel heidevelden die worden afgewisseld door uitgestrekte (naald)bossen.

Andere data op aanvraag

Zin om met een groepje vriendinnen of familie op een Zweeds avontuur te gaan? Ik verzorg ook weekenden op maat. 

Wandelen is ……

de haast uit je hoofd halen en kijken wat er over blijft.

Praktisch

Prijs

€379,- en is inclusief lunch en koffie en thee onderweg en een mooi schrijfschrift en pen. Een opvolg afspraak via telefoon of viedeobellen is ook inbegrepen.

Tijd

We nemen de hele dag de tijd. We starten om 10 uur en de dag eindigt rond 16.30 uur

Locatie

De startpunten zijn niet allemaal gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ik kan je wel oppikken bij het dichts bijzijnde treinstation. Voor de Holterberg is dat station Holten, Lemelerberg is dat Nijverdal en het Lutterzand is dat station Enschede of Oldenzaal.

We starten bij een horecavoorziening of komen er 1 tegen onderweg.

Overnachten

Kom je van verder weg dan wil je misschien al wel de avond van te voren op locatie aankomen. Laat het mij weten dan zal ik je een paar goede B&B adressen toesturen waar je heerlijk kunt overnachten.

Wat neem je mee?

 • Een kleine dagrugzak
 • Goede wandelschoenen
 • Regencape of regenpak
 • Drinkfles met water
 • Comfortabele kleding, het fijnst is als je laagjes kunt dragen. B.v. ondershirt , fleece, jack. Natuurlijk afhankelijk van het weerstype op dat moment. Dingen uit kunnen trekken is fijn.

  Wat neem ik mee?

  • Ik heb EHBO middelen tekentang/muggenmiddel etc bij mij.
  • Ik heb zitmatjes bij me.

  Aantal kilometers?

  We lopen niet aan één stuk door. We wandelen, staan stil, doen een oefening, je schrijft in je boekje etc. Als we 12 km in totaal lopen dan is het veel. Het is dus geschikt voor alle conditieniveau’s. We zwerven rond in het natuurgebied. 

  Eten en drinken

  Ik zorg of voor een lunch in de rugzak of we lunchen in een horeca gelegenheid onderweg. Ben je b.v. vegetarisch of allergisch etc, laat het me van te voren weten.

  Ook zorg ik voor koffie of thee voor onderweg.

  Boeken

  Lijkt het je heerlijk zo’n dag voor jezelf en wil je antwoord op je loopbaanvraag dan kun je het formulier invullen en neem ik contact met je op om alles door te spreken.

   

  9 + 13 =

  Een reis van duizend kilometer moet met de eerste stap beginnen

  La Tse

  Buro Spijker is aangesloten bij:

  Volg mij op social media:

  Pin It on Pinterest