Hoe kan ik jou helpen?

Ik bied je zowel persoonlijke 1 op 1 coaching als wandelcoaching in een groep. De essentie is dat ik naar buiten ga de natuur in zodat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Aan jou om te kiezen wat jou nu helpt de volgende stap te maken.

Zie ik je buiten?

loopbaantraject

In 4 maanden ontdek je welk werk past
bij wie je van nature bent zodat werken meer energie oplevert dan het kost. Voor als je bent vastgelopen in je loopbaan en echt verandering wil. Geen quick fix, maar een duurzaam resultaat. 

loopbaandag

Waar word je nu echt blij van? Tijdens deze 1 op 1 loopbaandag ga jij dat ontdekken. We onderzoeken je dromen, je talenten, waar je energie van krijgt en hoe je die meer in kunt zetten. Je gaat  weer naar huis met nieuwe heldere inzichten en energie.

Dilemma wandeling

Wil je graag een keuze maken maar kom je er alleen even niet uit? In 2 uur tijd onderzoek je een belangrijke beslissing die je wilt nemen waarbij de natuur zorgt voor verrassende inzichten waardoor je een passende volgende stap kunt zetten.

Stress & burnout

Dit coachingsprogramma helpt jou om te gaan met stress en je veerkracht te verhogen, zodat je weer met een goed gevoel jouw loopbaanpad kan vervolgen. Het programma bestaat uit 7 tot 9 wandelingen in de natuur in Twente. De natuur helpt je bij je herstel.

Mindful wandelen

Tijd nemen om te onthaasten en ontspannen en je tegelijkertijd laten inspireren door steeds weer een ander thema rondom bijvoorbeeld de seizoenen, ontstressen, werkplezier, veerkracht. 

Wandelweekend Zweden

Even er helemaal tussenuit. Voor de ultieme natuurbeleving reis je met me mee naar Zweden. Een heerlijk lang weekend onthaasten en ontspannen en al wandelend de ongerepte Zweedse natuur ontdekken. Tijd voor herbronnen!

Buro Spijker is aangesloten bij:

Volg mij op social media:

Pin It on Pinterest