Wandelingen en workshops®

Je batterij weer opladen met een mindful wandeling in een 5 weekse cursus of tijdens een thema wandeling .

Mindful wandelen is ontspannen en bewust wandelen in de natuur en wordt gecombineerd met oefeningen die geïnspireerd zijn vanuit o.a. Mind-Walk®, yoga, tai-chi & mindfulness. Deze oefeningen zijn onderdeel van een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer. Het is een heerlijke manier om je vitaliteit te verbeteren en is geschikt voor alle conditie niveaus. Aan de hand van verschillende thema’s werk je aan je fysieke en mentale bewustwording.

Je gaat naar buiten, de natuur in. Je ervaart de seizoenen van heel dicht bij. Lente, zomer, herfst en winter. Mindful wandelingen geef ik het hele jaar door. Laat je niet weerhouden door weer, wind of zon, maar ervaar ze met al je zintuigen. Volgens een Zweeds gezegde bestaat er geen slecht weer, alleen slechte kleding!

Gun jezelf de tijd

 

Juist ook als je ervaart dat je het druk hebt en er eigenlijk “geen tijd” voor hebt. Mindful wandelingen kunnen juist heel prettig zijn in periodes waarin er dingen spelen of veranderen in je leven. De onderwerpen die tijdens de wandelingen aanbod komen kunnen deze processen ondersteunen. Maar ook als je je helemaal fit voelt en je het lekker vindt om je in de natuur te ontspannen ben je van harte welkom.

Je gaat met een groep van maximaal 8 personen (In Covid tijd op gepaste afstand en met het maximaal aantal toegestane deelnemers) de natuur in onder begeleiding van mij, gecertificeerd mind-walk® trainer. Diverse oefeningen worden geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 1,5 uur a 2 uur waarna er als afsluiting gezamenlijk thee wordt gedronken.

Ik bied Mindful wandelen aan op twee verschillende manieren.  In cursus vorm, een serie van 5 en in een losse thema wandelingen

Mind-Walk trainer
Ik ben één van de trainers die is opgeleid, gecertificeerd en gelicensieerd door Mind-Walk®. Kijk voor meer informatie op www.mind-walk.nl

Mindful wandelcursus

5 weekse Mindful wandelcursus op vrijdag of zondagochtend van 9.00 uur – 11.00 uur

data 2022:  nog te bepalen

kosten: 95 euro

De kracht van de cursusvorm zit hem onder andere in het vormen van een vertrouwde vaste groep en de wekelijkse herhaling en verdieping van de technieken.

Lijkt het je wat? Meld je dan aan voor de cursus en
wandel jezelf naar balans.

Ook kun je bijvoorbeeld met een eigen samengesteld groepje een cursus volgen op een andere dag. Bv op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag.

Thema wandelingen

4 keer per jaar in ieder seizoen organiseer ik een Mindful wandeling die in het teken staat van de winter, voorjaar, zomer of herfst. Iedere keer op een andere prachtige plek in de natuur in en rondom Enschede.

Eerst volgende datum:  nog te bepalen
startpunt: wandelnetwerk startpunt Lonnekerberg
kosten: 17,50 euro

Je kunt je per keer opgeven. Kijk ook in mijn agenda

Het is ook mogelijk om met een groep collega’s, vrienden, vriendinnen of familie een mindful wandeling met een door jouw of mij gekozen thema door mij te laten verzorgen. Leuk als verjaardagscadeau, een afscheid of een andere bijzondere gelegenheid. Dit kan op een door jouw gekozen locatie. Kosten zijn in overleg, afhankelijk van aantal deelnemers, reisafstand en benodigde voorbereiding.

Zin om?

=

Lekker te wandelen?

=

Je fitter en energieker te voelen?

=

Heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur?

=

Je hoofd leeg lopen (minder stress te ervaren) waardoor je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt?

Meld je dan vandaag nog aan voor de mindfulwandel cursus & wandel jezelf naar balans !  Neem voor meer informatie of een proefles contact op. 

Aanmelden

Aanmelden voor:

6 + 4 =

Lonnekerberg, Enschede

Ledeboerpark, Enschede

Hof Espelo, Enschede

Buro Spijker is aangesloten bij:

Volg mij op social media:

Pin It on Pinterest