Ontdek je natuurtalent

Buitenworkshop 23 maart ’24

Werken vanuit je talent geeft veel energie

Voel jij je ook weleens onzeker over jouw eigen capaciteiten? Heb jij je talenten en sterke punten niet helemaal scherp en vind je het soms moeilijk om positieve kanten van jezelf te benoemen?

Dan kan het zijn dat je daardoor moeilijker keuzes kunt maken in jouw werk. Of dat je daardoor misschien wel blijft in een baan waar je niet echt gelukkig van wordt. Misschien kom je in gesprekken met je leidinggevende of collega’s niet helemaal goed uit de verf. Of heb je een  sluimerend ontevreden gevoel of het gevoel dat er meer in zit, maar je weet niet goed wat.

Weten en ervaren wat jouw talenten zijn  vergroot je zelfvertrouwen. Het helpt je met veel meer plezier te werken en keuzes te maken in je loopbaan waar je energie van krijgt.

In de buitenworkshop Ontdek je natuurtalent ga je op een ontspannende en verrassende manier samen met mij en in een kleine groep jouw talentenprofiel helder krijgen. Een hele dag positieve aandacht voor jouw sterke kanten. Gegarandeerd dat je blij naar huis gaat en je zekerder gaat voelen over jezelf.

 

Buitenworkshop Ontdek je natuurtalent

Tijdens de workshop wisselen we wandelen en het doen van een oefening op één plek met elkaar af.  Door verschillende oefeningen en werkvormen waarbij de natuur ook als inspiratiebron dient verzamel je inzichten die uiteindelijk als resultaat hebben dat jij je eigen talentprofiel hebt opgesteld aan het eind van de dag. We zijn de hele dag buiten. Dat zorgt voor ontspanning, beweging en frisse gedachten. De uitwisseling met elkaar zorgt voor een extra bron van inzichten. 

We gaan van 10.00 uur tot 16.00 met elkaar op pad in het mooie natuurgebied Egheria bij Erve Middelkamp tussen Oldenzaal en de Lutte. We lopen niet heel veel km’s omdat we ook regelmatig stil staan of zitten.

We hebben van te voren telefonisch een korte kennismaking. We starten bij de parkeerplaats van Erve Middelkamp. Bij het bezoekerscentrum is een toilet en bij regen een grote overkapping waar we eventueel kunnen schuilen. Maar er bestaat geen slecht weer alleen….

Wil jij je zekerder voelen over je eigen talenten? Ben je nieuwsgierig naar een verrassende aanpak waardoor je op een andere manier inzicht krijgt in jouw sterktes zodat jij niet meer zo hoeft te twijfelen over jezelf?

Dan kan jij wel wat natuurlijke beweging gebruiken! Ga met mij mee naar buiten en meld je aan voor deze buitenworkshop op 23 maart ’24.  Je investering hiervoor is 97 euro incl. BTW.

 

Praktisch

Prijs

€97,- en is inclusief thee en lunch onderweg. Een kennismaking via telefoon of videobellen is ook inbegrepen. Net zoals een mooi schrijfschrift en pen.

Tijd

We starten om 10.00 uur en ronden rond 16.00 uur weer af.

Locatie

Natuurgebied Egheria, Erve middelkamp. Bentheimerstraat 15a, 7587 ND De Lutte (OV)

 

Aantal kilometers?

We lopen niet aan één stuk door. We wandelen, staan stil, doen een oefening,  etc. Als we 5 -10 km in totaal lopen dan is het veel. Het is dus geschikt voor alle conditieniveau’s.

Wat neem je mee?

 • Een kleine dagrugzak
 • Goede wandelschoenen
 • Regencape of regenpak en een paraplu
 • Drinkflesje met water + wat fruit of snack
 • Comfortabele kleding.  Natuurlijk afhankelijk van het weerstype op dat moment.

  Wat neem ik mee?

  • EHBO middelen tekentang/muggenmiddel etc
  • zitmatjes
  • Thee & lunch

  Aanmelden -Ontdek je natuurtalent-

   

  Everything you need is already inside you. Everything you seek is within you.
  You are exactly where you need to be in this moment. – A strong and powerful reminder that we all have the quality within us to be what we want in life.
  It ask us to tune in to our selves, and look deep within – because that is where we will find the belief and the confidence to take us forward in life.

  William J. Bowerman

  Buro Spijker is aangesloten bij:

  Volg mij op social media:

  Pin It on Pinterest