Ik heb de wens om deze zomer de pelgrimsroute st.Olavsleden te lopen. Een route van de oostkust van Zweden naar Trondheim in Noorwegen. Een deel of in zijn geheel. Dat laatste lijkt mij het ultieme. Maar die keus durf ik nog niet helemaal te maken omdat ik eerst wil testen of ik dat fysiek wel kan. Ik heb een online training aangeschaft bij Wanda Wandelt met een programma van 5 maanden met daarin trainingsschema’s en allerlei tips om een meerdaagse tocht te kunnen lopen. Elke week 3 trainingen waarvan 1 een langere tocht die in aantal kilometers natuurlijk steeds oploopt. In maart van volgend jaar moet ik dan wel een beetje weten waar ik sta en dan beslis ik of ik voor de hele route ga of dat ik hem in delen ga lopen.

De route gaat van de oostkust van Zweden naar de westkust van Noorwegen.

Pin It on Pinterest