Het wandelnetwerk in Twente is erg uitgebreid. Er zijn verschillende kaarten te krijgen die heel Twente bestrijken. Maar ook leuk is dat je op de website van visitwente https://www.visittwente.nl/routeplanner-wandelen/ je eigen route kan samenstellen. Het is het handigste om dit te doen op je laptop of computer. Je kunt dan helemaal zelf de lengte van je route bepalen en als je klaar bent opslaan en downloaden. Het leuke is dat je bij het downloaden een nummer krijgt die je in de app routemaker kan invoeren. Tijdens het wandelen kun je dan precies zien waar je bent. Dit is de app die je moet kiezen.

Omdat ik deze zomer de wens heb om een pelgrimstocht te gaan lopen van Zweden naar Noorwegen ben ik nu wekelijks wat langere routes aan het lopen. Ik volg een trainingsprogramma van http://www.wandawandelt.nl en vandaag stond een wandeling van 14 km op het programma. Ik heb verschillende routes met elkaar gecombineerd om tot de 14km te komen. Ik ben gestart tussen De Lutte en Oldenzaal en liep over de Tankenberg en de Paasberg. Een van de mooiste routes die ik de laatste tijd heb gelopen.

Pin It on Pinterest